"Kur'an'ı kesinlikle biz indirdik

"Kur'an'ı kesinlikle biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız. "15:9

Yani diyor ki; Kur'anın dinini biz indirdik ve onu yine biz koruyacağız..

Sızıntı mümkün değil diyor.
Şeytanın Kur'anın resmettiği dine ulaşması asla mümkün değil diyor..

CIA gibi şerli yapılar bir araya gelse,tüm münafıklar,tüm inkarcılar bir araya gelse ve bunların ağa babaları ŞEYTAN tüm uşak ve taraftarları ile bir araya gelse de korunmuş kitabın dinine ulaşamaz,dokunamazlar..

Ayet bu şekilde bir meydan okumada bulunuyor..

Kur'anın yanına çeşitli paraler kaynaklar alan SUNNİ dinine kolayca sizabilir,taraftarlarını basit bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Ve dahi kendinizi MEHDİ ilan etmeniz için br çok delilde bulabilirsiniz.
Korunması bulunmayan Sunni dini maalesef çeşitli şeytan genarelleri tarafından feth edilmiştir.Yüzyıllardır dönüşerek adı Sunni olan bir Hiristiyanlar kulubü olmuştur.
(Kuran'a göre Hiristiyan: Tahrif edilmiş bilgilerin klavuzluğunda oluşturulan din)

Şeytan dedi ki; "Sonra onlara elbette önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından sokulacağım.."7:17

Şia dini de benzer akibete uğramış, yüzyıllardır sunnilerde olduğu gibi dönüşerek Yahudi kulübü olmuştur.

Kur'an Müslümanları ,TUHAF BİR ŞEKİLDE müslüman olduklarını söyleyen Yahudiler ve Hiristiyanlar tarafından "SAPIK" olarak ilan edilmektedirler.

Doğar doğmaz penis kesen ve dahi kız çocuklarının vajinasını bile kesen,dinden çıkanı mürtetlikle suçlayıp,öldürmeyi hak gören, münafıkların iltifat görüp kolayca barındığı KAOS ve karanlık fetvalarla kuşatılmış,her türlü örgütün kolayca sızdığı ve Akıl denen mananın hakir görüldüğü ve Kitabı (Kur'an) islam olduğunu söyleyenlerce ders edilmemiş bir dini bugün İSLAM diye sunan insanların körlüğünü anlamakta zorluk çekmekteyiz.

Kurtulmak isteyenlere duyurulur;

"Hep birlikte Allah'ın ipine (Kur'an'a) sımsıkı sarılın"3:103

A.K