Şeytan : "..şüphesiz onlara emredeceğim

Şeytan : "..şüphesiz onlara emredeceğim de Allah'ın yarattığını değiştirecekler" (dedi). Kim Allah'ı(Kur'an'ı) bırakır da şeytanı dost edinirse elbette apaçık bir ziyana düşmüştür. "4:119

Erkek çocuklarına yapılan ve adını "sünnet" koydukları cerrahi operasyon " Allah'ın yarattığını değiştirme" davranışıdır. Ve yahudiler için mutlaka olması gereken önemli bir dini vecibedir.

Kuran dan zerre kadar delil olmadığı gibi zıttı yönde yukarıda ki ayet gibi uyarı olmasına karşın mevzu bayrak yapılmıştır. İş o kadar ileri götürülmüştür ki; Kız çocuklarına dahi uygulanmaktadır.
Birleşmiş milletler verielerine göre dünyada her yıl 130 milyon kadın ve kız çocuğu sünnet edilmektedir.

Kur'an için Yahudi veya Hiristiyanlık; Tahrif edilmiş kaynakların ışığında oluşturulan din biçimidir.

Yahudilere; yaptıkları cerrahi işlemin; Şeytanın emri olduğunu,Allah'ın yarattığını değiştirme eğilimi olduğunu söylediğimizde tuhaf ve çelişkili cevaplar alırız.

"Tırnağını da kesme derler" Oysa tırnak ölü hücrelerdendir..
Beden,tırnak yolu ile tıpkı idrar gibi bazı atık maddeleri dışa gönderir. 
Saç yani kıl ve tüyde aynıdır.

Uzama,yenileme " dediğimiz tepkiyi gösteren,hareket halindeki bedensel atıkların,Cerrahi bir operasyon olan ve "sünnet" dedikleri şeyle hiç bir ilgisi ve dahi benzerliği bulunmamaktadır.

Buna rağmen dinlerini bozguna uğramış yahudilere laf anlatamazsınız. Kur'an dışı kaynakları dahi sayısız çelişki bulunmasına rağmen..

Şeytan'ın "Sünnet" emrini destekliyor , olumlu buluyor ve sevimli bakıyorsanız sizei kötü haberim var;

Maalesef sizde yahudisiniz.

Sağlık sorunları,çeşitli iltihap gibi mecburi olan şeyler konumuz dışıdır.

Bu meseleye girmeyecektim.

Şeytanın önemli silahlarından bir olan "makyaj"ın kimler üzerinde tesirli olduğunu ve bundan nasıl kurutlabileceğimizi yazmak isterken buraya değindik.

Başka zaman inşallah..

A.K