Dolandırıcıların ve hırsızların

Dolandırıcıların ve hırsızların hedef aldıkları kitle bir şeyleri olanlardır.
Son yıllarda telefon üzerinden,birikimi olanlar ile iletişim kurarak ,kendilerini asker,polis,savcı olarak tanıtıp kişileri dolandıranların bu bilgilere nasıl ulaştıklarını düşünmek gerek.

Bu örgütlere bilgiyi verenlerin,halkın birikimlerini kolayca görecek yerlerde olduğunu okuyabiliriz.

Bu da çetenin iletişim kurduğu birikim sahiplerine aldadırken yalan söylemediğini ancak gerçeği çarpıttığını göstermektedir.

Dışarıdan bakınca oldukça saçma,aptalca görünen bu sürecin mağdurlarının için de prof etiketli bir çok kişiyi görmek de mümkün..

Bu çete birikimi olmayanlarla hiç riske girmiyor,vakit kaybetmiyor..
Ve "para ile imanın kimde olduğu belli olmaz" sözüne inat,paranın kimde olduğunu biliyor..

Yazımızın gerçekte vermek istediği mesaja dönersek;

"Sonra andolsun ki: onlara, önlerinden ve arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım.."7:17

Araf suresinde mevcut olan,okuduğunuz bu yemin, en önemli vasfı dolandırıclık ve hırsızlık olan ,şeytanlık makamının ilk lideri iblise ait..

Gerçek bir kurani (ilahi) harekete teşebbüs edin. Ve sayısız yüzü ile şeytanın,sizin bu hareketinize mani olmak için,sizi dolandırmak için neler yaptığına hayret edeceksiniz..

Üflediği insanların dillerin de kelimeye dönüşen çarpık duruşları,sitrese ve kavgaya davet eden negatif hitapların bir türlü sona ermediğini de okuyacaksınız..

Kah kardeşinizin dilinden,kah babanızın,kah annenizin,kah eşinizin,kah dostunuzun gönlünden sokulacak size..

Dünyalık birikimin çalınması gerçekte HAYR iken ahiretlik birikimin çalınması ise korkunç bir hezeyandır..Ancak dünyalıların; küçüğü büyük,büyük şeyleri küçük görme tabiatları bulunmaktadır.

Ahiretlik birikimi çalınan için yas tutan pek azdır.Çoğu zaten farkında bile değildir..

Kur'an gerçek savcı,gerçek polis,gerçek asker iken,kurâna rağmen uydurulan sözde hadisler,mezhepler,fırkalar şeytan tarafından ahiretlik birikim yolunda olanları aldatmak için kullanılır.

Lütfen "sen, Kur'ana sımsıkı sarıl.."43:43

A.K.
8.4.2016