"Şüphe yok ki Allah zerre kadar haksızlık etmez

"Şüphe yok ki Allah zerre kadar haksızlık etmez"(4:40) Ki bu açıdan değerlendirebilirsek okuruz ki; "Kim zerre miktarı İYİLİK yapmışsa onu görür. Ve "Kim de zerre miktarı KÖTÜLÜK işlemişse onu görür." (99:7,8) 
Zerre derken,en ufak şeylerin dahi mutlaka karşılığından bahsedilmektedir.Ve alem asla başıboş değildir. "Göklerde ve yerde zerre miktarı bir şey bile Ondan gizli kalmaz.(34:3)

Söylediğin her şey, er yada geç mutlaka sana dönecek!Yaptığın her davranış çoğu zaman misli ile sende karşılık bulacak.

Şahsen bunu defalarca gözlemledim.

Bu, gariban ve kendinden başka kimseye zararı olmayan,bu insanları üzen,onların çocuklarını öldüren,onların refah içinde yaşamasına engel olan ve bunu yapanlara destek olan,açık,gizli,bilerek,bilmeyerek bu fitne ateşini besleyenlere mutlaka hatırlatmak isterim ki; Hayat, 30,40,100 yıldan ibaret değil. Ölüm sadece bir kapı.Sonsuz alemde yaptıklarınızın sonuçları ile kendinize muhteşem bir cehennem hazırlamaktasınız.

Ölüme güvenmeniz gerçekten boşuna."Keşke, ölümle her iş bitmiş olsaydı.”(69:27) Dediğiniz gün,dünyadan gönderdiğiniz ateşin selamı ile irkileceksiniz.

Terör kendi başına bir fitne iken,ahmaklığı,tembelliği sebebi ile araştırmadan,siyasi hırsın gözlerini kör ettiği insanların, terörün ekmeğine yağ süren paylaşımları,bir takım şer odaklarına olan sevgisi,alçaklığı ve millete olan düşmanlığı kesinleşmiş paçavra yayın organlarına gösterdiği muhabbet ve destek ile kişiler, ahiret yaşamlarına devamlı bir şeyler göndermektedirler.

Ölen zaten ölecekti. Bu fitne ile,insanların tutumu,davranışları,yaklaşımları ve niyetleri ile iyi veya kötü olurlar.

"ALLAH..İyiyi kötüden ayıracaktır."(3:79)

Tamda Kur'anın ifade ettiği gibi sürekli bir temizlik okumak mümkün. İftira eden insan,iftira ettiği kişinin affına özgürlüğünü bırakır.

Ne kadar büyük tehlike.!?
Bir kaç saniye süren bir iftirayı bir yalanı paylaşarak ne yaptığınızın farkında mısınız?

Şer odaklarının iftira içerikli yayınlarını paylaşmak,fitne zincirinin halkası olmaktır. Böylece iyi,kötüden kolayca ayrılır. Bu günler geçer,ölen unutulur.Ancak iftiranız,gönderdiğiniz yerde sizi bekler.

"Her canlı, ölümü tadar. Bir deneme olarak sizi hayırla da, şerle de imtihan ederiz. Ve siz, ancak bize döndürüleceksiniz."21:35

A.K.