Sanrısal Dünya

Sanrı:Uyanık bir kişinin, kendi dışında var sandığı ama gerçekte yok olan olguları algılaması, birsam, halüsinasyon..

Otoritelerin yorumu;

"İlişkili ve yeterli bir uyaran bulunmamasına karşın, gerçekte var olmayan şeyleri görmek, işitmek gibi, dayanaksız bir algılama."

Günlerinizin ve dünlerin varlığına delil ve dayanağı insanlardır.Ölümünüzle beraber tümü bu dünyada kalınca gittiğiniz yerde bu hayat bir saatlik bir sanrı olarak kalacaktır.

"Allah'ın onları, sanki günün ancak bir saati kadar kaldıklarını zanneder vaziyette yeniden diriltip toplayacağı gün aralarında birbirleriyle tanışırlar. Allah'ın huzuruna varmayı yalanlayanlar elbette zarara uğramışlardır. Zira onlar doğru yola gitmemişlerdi."10:45

Tanrılarınıza pardon sanrılarınıza pek güvenmeyin.Tümü bu dünyada kalarak sizler gibi insanları oyalamaya devam edecekler..

Bu yüzden kanma,Namazını verme hiç birine,duanı verme,eğlenceye dalıp hakkı unutanlar birlikte dalıp ta sende unutma..Batılı teşvik etme,destekleme..
Ve sabret!

" Onlar hakkında acele etme, onlar vadedildikleri azabı gördükleri gün sanki dünyada sadece gündüzün bir saati kadar kaldıklarını sanırlar. Bu, bir tebliğdir. Yoldan çıkmış topluluklardan başkası helak edilir mi hiç!"46:35

A.K